Auto Detailing

Auto detailing wordt gezien als het regulier poetsen van een auto. Dit is vaak een niet begrepen groot verschil zo is de werkwijze van een detailer niet te vergelijken met die van een een regulier poetsbedrijf. #Detailing is verder gaan daar waar andere stoppen, uw verwachting altijd willen overtreffen. Vaak exclusieve auto’s maar uiteraard ook voor de gewone autorijder, en altijd met de zelfde passie. Alles draait hier bij Vanderdetails om het eindresultaat en een 100% klantentevredenheid. U brengt uw auto bij Vanderdetails om dat u wil gaan voor een stuk kwaliteit, veiligheid en kennis. Zo is mijn car detailing detail-studio voorzien van alle gemakken en het nodige voorzien, zoals een brug special ontworpen ook voor de lagere auto’s, een waterinstallatie om het water te ontharden en een professionele hoge druk reiniger. Enkel en alleen A producten die uitgebreid getest zijn om zo veilig op uw auto te worden gebruiken worden gehanteerd bij Vanderdetails. Voor het polijsten werken wij met het polijst systeem van RUPES zo word er nooit te veel lak verwijderd dan nodig. Ook de veiligheid van uw auto staat voorop zo is er een alarmsysteem met meldkamer die direct in contact staat met justitie.

Uitbreiding

of bijzondere verzoeken kunnen zeker tot de mogelijkheid behoren in overleg. Denkt u dan aan PPF, wrappen, costumizen, uitdeuken zonder spuiten, velg herstel en bijvoorbeeld het laten spuiten van een bumper of motorkap. Door mijn jaren van ervaring heb ik een netwerk gecreëerd die aan mijn niveau voldoet. Neemt u daarom gerust contact met mij op.

VANDERDETAILS


Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.

  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit

porsche 911 targa gts detailing
Porsche 911 50th anniversary