Autolak polijsten

Breng uw lak weer tot leven

#Polijsten is het proces aan de lak tot er een glad en glanzend resultaat is behaald. Hoe langer/meer correctie des te beter het eindresultaat zal worden.

Vaak is de lak druk en vol krassen (swirls) dit is mede te danken aan bv. de wasstraat, maar ook door verkeerd wassen en invloeden van buitenaf. Door het polijsten van de lak in vaak meerdere stappen ontstaat er weer een glad en glanzende lak. De mate van polijsten zal bepalen hoeveel oneven heden er verwijderd zullen worden. Zo word er in een dag detail voor die tijd het maximale uit uw lak gehaald U kunt het zich wel voorstellen dat bij een correctie van 85% – 90% er al snel 3-4 dagen werk in zit, er dus bij een dag detail altijd wel diepere krassen achter blijven. Wat u wel verkrijgt bij alle behandeling is glans. Ook is er na het polijsten de keuze uit verschillende bescherming voor uw lak dit gaat van een hoogwaardige WAX tot het beste te verkrijgen een glascoating. Voor de uiterste perfectie polijst ik de lak in meerdere stappen zodat er weer een zijde zachte lak ontstaat met een prachtige glans en reflectie. Omdat de staat en de kwaliteit van de lak van groot belang zijn bij het corrigeren, hanteer ik geen vaste prijzen. Ter indicatie heb ik voor u een aantal pakketten samengesteld met vanaf prijzen. Om uw lak naar uw wens en budget te corrigeren, kijk ik samen met u naar het hoogst haalbare. Ook is het mogelijk delen te corrigeren, denk bijvoorbeeld aan een motorkap.

Meer weten of een vraag  BEL +31(0)6-28241357

VANDERDETAILS


Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.

  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit

voor het polijsten
na het polijsten
×

Hallo!

Klik op een beschikbare detailer om een gesprek te starten of mail naar info@vanderdetails.nl

 

× Advies nodig?