Autopoetsbedrijf Alkmaar

Autopoetsbedrijf Alkmaar

Autopoetsbedrijf Alkmaar

Autopoetsbedrijven zijn er toch genoeg in Alkmaar? Ja dat klopt. Maar er zijn er weinig gespecialiseerd in de zorg voor exclusieve auto’s. En dus ook met exclusieve zorg.  Zo corrigeren (o.a de auto laten polijsten) wij de autolak tot in perfectie of naar budget. Wij doen niet aan maskeren en wat u zult zien bij aflevering is de glans van uw originele autolak. Op het gebied van beschermen bent u bij ons aan het goede adres. En werken wij met de beste bescherming ’s middelen zoals bijvoorbeeld een goed carnauba wax, of een 2 componenten polymeer, sealant of u kunt kiezen voor een glascoating een glasharde bescherming goed voor jaren plezier. Wij kunnen uw complete auto weer als nieuw eruit laten zien. Zowel exterieur als interieur maar bijvoorbeeld ook de velgen van uw exclusieve auto.

Wat is dan een glascoating?

Een glascoating is een dunnen laag over de lak, wat in vloeibare vorm word aangebracht vaak als 1 component maar er zijn er ook die bestaan uit 2 componenten. Als alle vluchtige vloeistoffen zijn verdampt blijf alleen nog een laag keiharde bescherming over.

Wat is het gemak van een glascoating?

Uw auto is makkelijker schoon te maken is vuil en waterafstotend (hydrofoob) en blijft daardoor ook langer schoon, ook is de lak zo beschermd tegen vogelpoep, zure regen en andere weer invloeden. Als u een nieuwe bank koop laat u hem dan impregneren? Waarom dan ook niet de beste bescherming voor uw nieuwe vaak 2 na duurste bezit uw auto. Voor een kleine nieuwe auto (niet ouder dan 2 maand) is er al een glascoating vanaf € 495,-.

Heeft u vragen over een glascoating of wilt u meer weten over ons  autopoetsbedrijf in Alkmaar. Neem dan contact op via telefoonnummer 06 – 28 24 13 57 of via mail adres info@vanderdetails.nl alle andere informatie kunt u vinden op de site vanderdetails.nl

Tesla detailing met glascoating door Vanderdetails

Contact formulier
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Waarom VANDERdetails?

Leer meer over mij

Mijn doel is 100% klanttevredenheid. Door middel van professionele service en enkel de juiste producten kan ik dit bereiken.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Maak direct een afspraak.

Vanderdetails
Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.
  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit
WhatsApp WhatsApp