Autopoetsbedrijf Bergen

Autopoetsbedrijf Bergen

Naar welk autopoetsbedrijf gaat u wonend te Bergen NH?

Word het Heerhugowaard, Heiloo of misschien wel verder.  Is er een autopoetsbedrijf om mijn auto te laten poetsen wonend in Bergen? Ja zeker en zit nog geen 2 min vanaf het station Noord in Alkmaar op het industrieterrein aan de rand weg de N242 en dus makkelijk te bereiken. Aan de Hazenkoog in Alkmaar zit het bedrijf Vanderdetails. Wat is ontstaan door passie voor auto’s en het reinigen daarvan tot in perfectie. Wat als een hobby begon en met een super tevreden klantenkring ontplooide  tot een bedrijf. Deze stap is in begin 2017 genomen en inmiddels al aardig gegroeid.

Kwaliteit!

Vanderdetails doet geen concessies en gaat puur en alleen voor kwaliteit. En richt zich op de (exclusieve) autozorg. Daar waar anderen verhullen en maskeren gaan wij voor correctie en proberen wij het beste uit uw autolak te halen om zo weer tot een bijzondere glans te komen. Zo werken wij alleen met de beste producten en machines in de autozorg industrie. Ook zijn wij gespecialiseerd in het zetten van glascoatings voor een optimale en makkelijk te reinigen bescherming.

Wilt u meer weten over de exclusieve autozorg die Vanderdetails verleent. Neemt u dan contact op via telefoonnummer 06 – 28 24 13 57 of mail naar info@vanderdetails.nl overige informatie kunt u vinden op onze website www.vanderdetails.nl

Glascoating van Carpro C.QUARTZ

Waarom VANDERdetails?

Leer meer over mij

Mijn doel is 100% klanttevredenheid. Door middel van professionele service en enkel de juiste producten kan ik dit bereiken.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Maak direct een afspraak.

Vanderdetails
Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.
  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit
WhatsApp WhatsApp