Autopoetsbedrijf Heiloo

Autopoetsbedrijf voor Noord-Holland

Bent u wonend in Noord-Holland!

En op zoek naar een autopoetsbedrijf in Heiloo voor exclusieve auto’s. Heeft u dan wel eens gedacht aan Alkmaar. Makkelijk te bereiken via de randweg N242. Voorzien van een Station om u terugweg te kunnen realiseren na het brengen van uw auto. Op breng afstand van het station Noord Alkmaar zit het autopoetsbedrijf voor Noord-Holland Vanderdetails, Ik ben gespecialiseerd in (exclusieve) autozorg  en kan met mijn jaren ervaring  en kennis uw auto weer omtoveren tot een glanzend pronkstuk.

Specialist in..

Het polijsten van de autolak en het zetten van een glascoating voor de beste bescherming van de autolak. Het proces voor het exclusief laten reinigen van uw auto bestaat uit meerdere stappen en kan oplopen tot 3-4 dagen. Alle informatie kunt u terug vinden op mijn site www.vanderdetails.nl. Zo zal de auto grondig gereinigd worden voordat er over kan worden gegaan tot het polijsten van de autolak. En na het behalen van het best mogelijke resultaat zal de lak weer beschermd worden met een hoogwaardige wax, sealant of polymeer. Maar zoals gezegd kan er ook gekozen worden voor het zetten van een glascoating wat zorg voor 2-3 jaar lange bescherming, is makkelijk te reinigen, vuil en waterafstotend en beschermd tegen bijvoorbeeld vogelpoep, zure regen en pekelwater.

Meer weten of advies?

Neemt u dan contact op via telefoonnummer 072-202 92 40 of stuur een mail. Ook is het mogelijk 24/7 een vraag te stellen via WhatsApp op het nummer 06-28241357. Langskomen met uw auto voor advies of het samenstellen van een pakket kan op afspraak, ook in de avond uren.

Audi laten polijsten

Waarom VANDERdetails?

Leer meer over mij

Mijn doel is 100% klanttevredenheid. Door middel van professionele service en enkel de juiste producten kan ik dit bereiken.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Maak direct een afspraak.

Vanderdetails
Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.
  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit
WhatsApp WhatsApp