Autopoetsbedrijf Bergen

Autopoetsbedrijf Bergen

Naar welk autopoetsbedrijf gaat u wonend te Bergen NH. Word het Alkmaar, Heiloo of misschien wel verder. Maar heeft u wel eens aan Heerhugowaard gedacht makkelijk te bereiken via de randweg. Ook altijd een mogelijkheid om na het brengen van uw auto terug te komen via openbaar vervoer met bus of eventueel trein naar Alkmaar station. Is er dan ook een autopoetsbedrijf om mijn auto te laten poetsen wonend in Bergen? Behalve Alkmaar.

Ja zeker en zit nog geen 2 min vanaf het station in Heerhugowaard op het industrieterrein aan de rand weg de N242 en dus makkelijk te bereiken. Aan de Nijverheidsstraat in Heerhugowaard zit het bedrijf Vanderdetails. Vanderdetails is ontstaan door passie voor auto’s en het reinigen daarvan tot in perfectie. Wat als een hobby begon en met een super tevreden klantenkring ontplooide  tot een bedrijf. Deze stap is in begin 2017 genomen en inmiddels al aardig gegroeid.

Vanderdetails doet geen concessies en gaat puur en alleen voor kwaliteit. En richt zich op de exclusieve autozorg. Daar waar anderen verhullen en maskeren gaan wij voor correctie en proberen wij het beste uit uw autolak te halen om zo weer tot een bijzondere glans te komen. Zo werken wij alleen met de beste producten en machines in de autozorg industrie. Ook zijn wij gespecialiseerd in het zetten van glascoatings voor een optimale ne makkelijk te reinigen bescherming.

Wilt u meer weten over de exclusieve autozorg die Vanderdetails verleent. Neemt u dan contact op via telefoonnummer 072-202 92 40 of mail naar info@vanderdetails.nl overige informatie kunt u vinden op onze website www.vanderdetails.nl

Waarom VANDERdetails?

Leer meer over mij

Mijn doel is 100% klanttevredenheid. Door middel van professionele service en enkel de juiste producten kan ik dit bereiken.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Maak direct een afspraak.

Vanderdetails
Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.
  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit
WhatsApp WhatsApp