Autopoetsbedrijf Heiloo

Autopoetsbedrijf Alkmaar

Bent u wonend in Heiloo, en op zoek naar een autopoetsbedrijf in exclusieve auto’s. Heeft u dan wel eens gedacht aan Heerhugowaard. Makkelijk te bereiken via de randweg N242. Voorzien van een Station om u terugweg te kunnen realiseren na het brengen van uw auto. Op loopafstand van het station zit het autopoetsbedrijf voor Heiloo Vanderdetails, zij zijn gespecialiseerd in exclusieve autozorg  en kunnen met hun jaren lange ervaring  en kennis uw exclusieve auto weer omtoveren tot een glanzend pronkstuk.

Ook is het bedrijf gespecialiseerd in het polijsten van de autolak en het zetten van een glascoating voor de beste bescherming van de autolak. Het proces voor het exclusief laten reinigen van uw auto bestaat u een proces van meerdere stappen en 3-4 dagen. Alle informatie kunt u terug vinden op hun site www.vanderdetails.nl. Zo zal de auto grondig gereinigd worden voordat er over kan worden gegaan tot het polijsten van de autolak. En na het behalen van het best mogelijke resultaat zal de lak weer beschermd worden met een hoogwaardige wax sealant of polymeer. Maar zoals gezegd kan er ook gekozen worden voor het zetten van een glascoating wat zorg voor 2-3 jaar lange bescherming, is makkelijk te reinigen, vuil en waterafstotend en beschermd tegen bijvoorbeeld vogelpoep, zure regen en pekelwater.

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden bij Vanderdetails of wilt u advies in het reinigen van uw eigen auto. Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 072-202 92 40 mailen kan ook op info@vanderdetails.nl  Ook is het mogelijk 24/7 een vraag te stellen via WhatsApp op het nummer 06-28241357. Langskomen met uw auto voor advies of het samenstellen van een pakket kan op afspraak, ook in de avond uren.

Waarom VANDERdetails?

Leer meer over mij

Mijn doel is 100% klanttevredenheid. Door middel van professionele service en enkel de juiste producten kan ik dit bereiken.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Maak direct een afspraak.

Vanderdetails
Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.
  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit
WhatsApp WhatsApp