Autopoetsbedrijf Hoorn

Autopoetsbedrijf Hoorn

Wilt u uw exclusieve auto laten poetsen  in de omgeving van Hoorn. Kijkt u dan eens op de site van Vanderdetails. Gevestigd in Heerhugowaard en op loopafstand van het station. Verzorgen zij exclusieve voertuigen met een 2-4 daagse autozorg behandeling.

Waar veel autopoetsbedrijven verhullen en maskeren pakt Vanderdetails het aan bij de bron en gaat voor het best haalbare uit uw autolak. Zo polijsten ze tot in perfectie of naar uw budget. Ook voor het polijsten van doffe koplampen heeft Vanderdetails een speciaal schuurproces ontwikkeld. En beschermen ze uw koplampen met een speciale coating die UV werend is. Ook voor een glascoating bent u aan het juiste adres bij Vanderdetails. Alle informatie hierover kunt u terug vinden op hun website.

Wilt u uw exclusieve voertuig weer de glans geven alsof hij zo weer uit de showroom komt? Neemt u dan contact op met Vanderdetails zij kunnen u ook adviseren in eventueel nazorg voor uw gepolijste en gecoate auto. Ook is het mogelijk langs te komen met uw voertuig voor een oriënterend gesprek en duidelijkheid in de mogelijkheden die Vanderdetails biedt. Dit kan op afspraak en is ook mogelijk in de avond uren.

“ Rob H,

Vander Details werkt zeer zorgvuldig en met groot respect voor de auto en de lak. Geen snelle poetsbeurten, maar stap voor stap de originele glans terughalen en beschermen. Ik kan er weer een paar jaar tegenaan!”

“ Nusrte Atmaca,

Een bedrijf waar ze werken met passie. Mijn auto werd super mooi schoongemaakt. Weer hersteld naar werkelijke nieuwstaat. Ben super blij met de service en het gedane werk.”

Meer weten of een afspraak maken? Kan op telefoonnummer 072-202 92 40 of via de mail op info@vanderdetails.nl . Stel u vraag via WhatsApp op telefoonnummer 06-28241357. Kijk op de site voor alle overige informatie www.vanderdetails.nl .

Waarom VANDERdetails?

Leer meer over mij

Mijn doel is 100% klanttevredenheid. Door middel van professionele service en enkel de juiste producten kan ik dit bereiken.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Maak direct een afspraak.

Vanderdetails
Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.
  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit
WhatsApp WhatsApp