Autozorg op Niveau

High end Car Detailing

Car detailing wordt gezien als het poetsen van een auto. Dat is het uiteindelijk ook maar de werkwijze is compleet anders en niet te vergelijken met een regulier poetsbedrijf. #Detailing is verder gaan daar waar andere stoppen, uw verwachting altijd willen overtreffen. Vaak exclusieve auto’s maar uiteraard ook voor de gewone autorijder maar altijd met de zelfde passie. Alles draait uiteindelijk bij Vanderdetails om het eindresultaat en een 100% klantentevredenheid.porsche 911 targa gts detailing

Porsche 911 50th anniversary

U

brengt uw auto bij Vanderdetails om dat u wil gaan voor een stuk kwaliteit, veiligheid en kennis. Zo is mijn car detailing detail-studio voorzien van alle gemakken en benodigdheden zoals een brug special ontworpen ook voor de lagere auto’s, een waterinstallatie om het water te ontharden en een professionele hoge druk reiniger. Enkel en alleen A producten die uitgebreid getest zijn om zo veilig op uw auto te worden gebruiken worden gehanteerd bij Vanderdetails. Voor het polijsten werken wij met het polijst systeem van RUPES zo word er nooit te veel lak verwijderd dan nodig. Ook de veiligheid van uw auto staat voorop zo is er een alarmsysteem met meldkamer die direct in contact staat met justitie.

Uitbreidingen

of bijzondere verzoeken kunnen zeker tot de mogelijkheid behoren in overleg. Denkt u dan aan PPF, wrappen, costumizen, uitdeuken zonder spuiten, velg herstel en bijvoorbeeld het laten spuiten van een bumper of motorkap. Door mijn jaren van ervaring heb ik een netwerk gecreëerd die aan mijn niveau voldoet. Neemt u daarom gerust contact met mij op.

High end Detailing
×

Hallo!

Klik op een beschikbare detailer om een gesprek te starten of mail naar info@vanderdetails.nl

 

× Advies nodig?