Carcleaning Alkmaar

Carcleaning

Word vaak gebruikt als vervanger voor autopoetsen. En de naam detailer word gebruikt als woord voor autopoetser dit omdat hij niet geassocieerd wil worden met een poetser. Zijn denk wijze en de zorg voor auto’s ligt voor een detailer vele malen hoger dan bij een poetser. Zijn passie voor auto’s en het tot in detail schoonmaken daarvan begint vaak als hobby en groeit soms uit tot een bedrijf.

Over mij!

Zo ook bij mij van jongs af aan heb ik al een passie voor auto’s zowel het schoonmaken en sleutelen aan de auto. Zo was ik soms 1-2 dagen bezig met het reinigen van mijn eigen auto. Toen ik in 2010 in aanraking kwam met detailing carcleaning was ik verkocht, dit is wat ik wilde. Er is geen cursus of scholing voor, alles is een zelfstudie en leer je het alleen door het doen en kijken hoe andere het doen. Kijkt u eens naar een filmpje van Whitedetails op Youtube om een impressie te krijgen wat detailing carcleaning inhoud. Deze man is geweldig alles word tot in Detail doordacht aangepakt en zo is hij soms 4-5 dagen bezig met 1 auto. Maar wat een eind resultaat verbluffend.

Na begonnen te zijn onder aan de ladder en het bestuderen en garen van de juiste kennis en informatie. Was het dit jaar voor mijn gevoel klaar om zelf de stap te zetten naar een carcleaning bedrijf.  En zo is Vanderdetails tot stand gekomen. Ik corrigeer de lak tot in de kleinste hoekjes en doe geen concessies in wat ik doe en voor sta. Wilt u goedkoop, zijn er genoeg autopoetsers die het in 4-5 uur voor u klaar stomen maar een stuk kwaliteit of vakmanschap zal ontbreken. Wilt u het beste voor uw voertuig kom dan naar Vanderdetail  de beste zorg opmaat voor uw auto.

Tesla model3 glascoating Vanderdetails

VANDERDETAILS


Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.

  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit

×

Hallo!

Klik op een beschikbare detailer om een gesprek te starten of mail naar info@vanderdetails.nl

 

× Advies nodig?