Maatregelen tegen Covid19 verspreiding die wij nemen!

Vanderdetails is normaal geopend; wij zijn u van dienst zoals u wellicht van ons gewend bent. Echter, een bezoek is alleen mogelijk op afspraak, en kan enkel en alleen plaatsvinden als u alleen komt, meerdere mensen zijn niet toegestaan. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM zoveel mogelijk op. Voor uw veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Uiteraard zorgen we binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door afstand te houden en de hygiëneregels na te leven.

Heeft u een afspraak en gaat u langs komen neem dan de volgende regel in acht:

  • bent u verkouden of vertoont u symptomen van kom dan niet naar ons toe maar blijf thuis. U maakt een nieuwe afspraak op een verder moment.

U komt liever niet naar ons toe?

Dat is geen probleem. Ook op afstand kunnen wij u in veel opzichten van dienst zijn. Wij zijn te bereiken via onderstaande kanalen voor al uw vragen over onze diensten en behandelingen.

Wilt u een offerte voor een behandelen zoals het schoonmaken, polijsten of beschermen van uw auto met een glascoating of PPF.

Verschaft u dan de informatie van de auto zoals, merk, type en bouwjaar. Voor ons is ook van belang hoe u met uw auto omgaat, neemt u wekelijks de wasstraat of wast u de auto met hand op de best mogelijke manier. Ook vragen wij u eventueel een paarfoto’s te maken van uw auto en dan zoveel mogelijk van de lak, afwijkingen in de lak en of schade. Aan de hand van de foto’s en wensen zullen wij een zo goed mogelijke offerte maken met een richtprijs.

Inhoudelijk betekend dit dat eenmaal de auto bij ons is gearriveerd wij de auto nogmaals zullen inspecteren en bij sterk afwijkende lakcondities een eventuele meerprijs kunnen rekenen. Het kan ook zo zijn dat de offerte naar beneden word bijgesteld bij meevallende lak.Bij meerprijs zal dit altijd vooraf plaatsvinden en alles in overleg met u, zo zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Met gedetailleerde Groet,

Eric Vander

Vanderdetails

×

Hallo!

Klik op een beschikbare detailer om een gesprek te starten of mail naar info@vanderdetails.nl

 

× Advies nodig?