Car cleaning Heerhugowaard

Car cleaning Heerhugowaard

Detailing Car cleaning (autozorg)

Detailing is natuurlijk in de volksmond niks anders dan auto poetsen maar dan in het Engels. Maar waarom word het woord dan vaak gebruikt door de betere  “autopoetsers”?  Dit vaak omdat een detailer niet geassocieerd wil worden met auto poetsen. Gewoon weg om dat detailing  zo veel meer is dan auto poetsen allen het is autozorg  tot in perfectie. Zo zal er nooit gewerkt worden met additieven of vullers om krassen weg  te moffelen en verdoezelen. En zal een detailer altijd gaan voor kwaliteit en geen kwantiteit. Werkt hij met het beste wat te krijgen is op het gebied van autozorg.

Kosten plaatje

Maar zal je dan zeggen dan kost dit ook wel wat meer dan een auto laten poetsen? Ja dat klopt voor de kwaliteit die geleverd zal worden staat natuurlijk wel een hogere factuur. En is te onderbouwen gewoon door het feit dat een auto niet tot in perfectie kan worden gepolijst, schoongemaakt en beschermd in een tijdsbestek van 4-5 uur. Vaak word de lak gepolijst en moet dit goed gebeuren ben je er zo 3-4 dagen of meer mee bezig. Het kan sneller maar vraag niet hoe de autolak er dan uitziet vaak zit hij dan vol met hologrammen en polijstbanen. Het is niet voor niks dat word gezegd kwaliteit kost tijd.

Maar of u nu kiest voor een stuk kwaliteit of voor een wat goedkopere behandeling, die keuze is aan u. Maar voor exclusieve auto’s wil je graag ook exclusieve autozorg. En dan bent u bij een detailer in ieder geval aan het goede adres. En een goede detailer kan ook voor uw budget uw auto weer een enorme glans boost geven voor een schappelijk budget denkt u dan bij een dagbehandeling aan een bedrag  zo rond de € 300,-/€ 400,- euro  afhangend van de grote van de auto het merk en de staat van de lak.

glascoating tesla model 3

Waarom VANDERdetails?

Leer meer over mij

Mijn doel is 100% klanttevredenheid. Door middel van professionele service en enkel de juiste producten kan ik dit bereiken.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Maak direct een afspraak.

Vanderdetails
Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.
  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit
WhatsApp Click for WhatsApp