fbpx

Exclusieve autozorg Heerhugowaard

Exclusieve autozorg voor Heerhugowaard

Ergert u zich ook zo aan de vele krassen en andere lak defecten op uw auto, vaak te zien in de volle zon. En ziet u geen andere oplossing dan het laten overspuiten van de auto. Heeft u er dan al eens aan gedacht de auto te laten polijsten? Polijsten is het corrigeren van de originele lak tot deze weer een ultieme glans heeft bereikt. Wij van Vanderdetails zijn specialist auto polijsten voor Heerhugowaard. Zo polijsten wij tot perfectie maar ook naar eventueel budget.

Vele poetsbedrijven polijsten op de verkeerde manier en leveren geen nazorg, waardoor polijstbanen en hologrammen ontstaan dit puur door gebrek aan kennis, ervaring en de passie voor het vak. Ook word de lak vol gesmeerd om krassen te maskeren en  krassen lijken te zijn verdwenen maar na een simpele was beurt al snel weer aan het oppervlak zullen verschijnen.  Wij doen dit in geen geval en corrigeren uw auto lak tot het maximale is bereikt. Zo kan uw autolak tot wel 95% worden gecorrigeerd.

Uw auto is gepolijst en dan? Dan is er een ruime keuze aan bescherming zo is er de keuze uit diverse soorten waxen maar ook een glaze of en waxspray behoren tot de mogelijkheid. Ook brengen wij glascoatings aan dit is de ultieme bescherming op het gebied van autolak bescherming.

Dus zoekt u exclusieve autozorg voor  Heerhugowaard. Neemt u dan contact met ons op en vraag een offerte aan om uw auto lak te laten polijsten.  Een auto laten polijsten kan al met een dag detail vanaf  € 345,- wilt u meer of misschien wel het allerbeste voor uw auto dan behandelen wij uw auto tot nieuwstaat in meerdere dagen prijs op aanvraag.

Exclusiev autozorg Heerhugowaard

Audi laten polijsten

Waarom VANDERdetails?

Leer meer over mij

Mijn doel is 100% klanttevredenheid. Door middel van professionele service en enkel de juiste producten kan ik dit bereiken.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Maak direct een afspraak.

Vanderdetails
Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.
  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit
WhatsApp Click for WhatsApp