fbpx

Glascoating Alkmaar

Glascoating Alkmaar

Glascoating

Misschien heeft u er al eens van gehoord? En zou u meer willen weten over het zetten van een coating op uw autolak. Hier een korte beschrijving.

  • Wat is een coating
  • Waarvoor dient het
  • Is een coating onaantastbaar
  • Meer informatie

Wat is een glascoating?

Een glascoating is een keiharde bescherming aangebracht over de lak van de auto. De coating word in vloeibare vorm aangebracht op de auto lak en na het vervliegen van de vluchtige stoffen blijft alleen nog een glasharde laag over. Wat ook wel omschreven word als glas vandaar de naam glascoating.

Waarvoor dient een coating?

Na het laten polijsten van uw autolak blijft er een onbeschermde lak over. Deze is vaak tot perfectie gepolijst en er zit veel tijd en geld in. Om dit goed te beschermen raden wij aan een coating te zetten dit omdat deze een duurzame bescherming heeft voor jaren. Er zijn natuurlijk wel alternatieven zoals bv een wax of een polymeer maar deze zullen regelmatig opnieuw moeten worden aangebracht dit kost veel tijd. Bent u iemand die daar geen hobby van wilt maken? Dan is een glascoating ideaal. Het is vuil en water afstotend (hydrofoob), is makkelijker schoon te maken, en beschermd tegen invloeden van buitenaf denkt u dan aan vogelpoep of pekelwater, insecten of zure regen.

Is een glascoating dan onaantastbaar?

Nee ook een glascoating gaat achteruit en zal zolang staan als dat u er goed voor zorgt. Gaat u 2-3x per week door de wasstraat of wast u de auto op de verkeerde manier, zal de coating ook sneller slijten. Maar als er goed voor een coating word gezorgd kan deze voor jaren staan.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over een glascoating in de regio Alkmaar? Neemt u dan contact met ons op dit kan telefonisch op 06-28241357 of via de mail info@vanderdetails.nl Voor alle  informatie kijkt u op de site www.vanderdetails.nl. Langskomen met uw voertuig kan ook maar op afspraak.

Glascoating

Waarom VANDERdetails?

Leer meer over mij

Mijn doel is 100% klanttevredenheid. Door middel van professionele service en enkel de juiste producten kan ik dit bereiken.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Maak direct een afspraak.

Vanderdetails
Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.
  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit
WhatsApp Click for WhatsApp