Glascoaten Alkmaar door VanderDetails

Glascoating in Alkmaar laten aanbrengen voor optimale bescherming van de autolak? #Vanderdetails is gespecialiseerd in lak-correctie en het aanbrengen van #glascoating. Deze coating biedt uitstekende bescherming voor invloeden van buitenaf én zorgt ervoor dat de #autolak makkelijk te onderhouden en schoon te maken is. Wij van Vanderdetails maken alleen gebruik van producten van de meest hoogstaande kwaliteit, zoals CarPro C.Quartz. Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Deze auto's gingen u al voor..

Polijsten en glascoating
lakbescherming
C.Quartz glascoating carpro
Polijsten bmw Vanderdetails

Wat is glascoating?

Een glascoating  is een harde beschermlaag die aangebracht wordt over de lak van de auto. Het is gemaakt om te voldoen aan de hoogste eisen in de professionele autozorg wereld (detailing). Door zijn samenstelling beschermt het de autolak met een harde laag tegen lichte krassen. Maar is buiten een beschermende functie ook door zijn hydrofobische gedrag, vuil en water afstotend waardoor de lak langer schoon blijft en makkelijker schoon te maken en te houden is.

Een glascoating geeft een verharde en complexe structuur. Dit zorgt ervoor dat  vegen of fijne krasjes (swirls) worden opgevangen in de coating en niet in de lak. Glascoating dankt zijn naam aan het  hoofdbestanddeel silca ofwel sio2 ook wel het hoofdbestanddeel van zand. Welke verandert onder hoge temperatuur met ander ingredienten in glas. Vandaar de naam glascoating.

Zie ook de FAQ voor veelgestelde vragen over een glascoating.

 

102286-cquartz-professional 2

Over Vanderdetails

Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.

  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit

Waarom Vanderdetails

Honderden klanten hebben al van deze voordelen geprofiteerd

100% Klanttevredenheid

U kunt rekenen op hoge kwaliteit diensten, klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Vanderdetails gaat door tot dat u 100% tevreden bent.

Meer dan 10 jaar ervaring

U profiteert van de jarenlange ervaring die is opgedaan in het vak van detailing.

U ontvangt het beste van het beste

Ik maak enkel gebruik van de beste producten. Denk daarbij aan Angel-Wax, C-Quartz en soortgelijke merken. U profiteert hierdoor van de beste kwaliteit producten die de beste resultaten opleveren.

U betaalt niet te veel

Doordat ik verschillende diensten lever, heb ik altijd de juiste behandeling voor uw auto. Zo betaald u nooit teveel.

C.Quartz

CarPro C.Quartz blijft in de voorhoede van het behouden van automobielen. C.Quartz hecht zich aan verf, glas, metaal en plastic op het niveau van de moleculen. Daardoor vormt het een functioneel (effectief) onderdeel van het oppervlak van het voertuig. Deze coating geeft een harde, glasachtige, waterafstotende afwerkingslaag.

Duurzame bescherming

Na het laten polijsten van uw autolak blijft er een onbeschermde lak over. Deze is vaak tot perfectie gepolijst en er zit veel tijd en geld in. Om deze autoklak goed te beschermen raden wij aan een glascoating aan te laten brengen. Er zijn natuurlijk wel alternatieven zoals bv een wax of een polymeer, maar deze alternatieven moeten regelmatig opnieuw worden aangebracht.

Daar gaat veel kostbare tijd aan verloren. Glascoating is vuil en water afstotend (hydrofoob) en is makkelijker schoon te maken. Ten slotte beschermt het tegen invloeden van buitenaf, zoals vogelpoep of pekelwater, insecten of zure regen.

glascoating Alkmaar
a6 audi avant voor glascoating bij vanderdetails

Levensduur

Glascoating is niet onaantastbaar. Echter geldt: des te beter u de glascoating in Alkmaar onderhoudt, des te langer gaat deze mee. Gaat u 2-3x per week met de auto door de wasstraat of wast u de auto op de verkeerde manier? Dan zal de coating ook sneller slijten. Als u goed voor de coating zorgt blijft de coating jarenlang mooi. Bij goed onderhoud biedt de glascoating 2-3 jaar bescherming. Bij uitstekend onderhoud zelfs nog langer.

We raden voor een lange levensduur van de coating aan om zo min mogelijk met de auto door de wasstraat te gaan. Voor het onderhoud kunt u onder andere gebruik maken van een speciale shampoo en andere handwas producten. We adviseren u graag over de juiste producten.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over een glascoating in de regio Alkmaar? Neemt u dan contact met ons op dit kan telefonisch op +31(0)6-28241357 of via de mail info@vanderdetails.nl. Voor alle informatie over glascoating kijkt u op de site www.vanderdetails.nl. Langskomen met uw voertuig kan ook, het liefst op afspraak. Neem voor het maken van een afspraak gerust contact met ons op.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem direct contact met ons op of stuur een mail via onderstaand formulier en ik kom zo spoedig mogelijk met een reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt mij bereiken op het volgende nummer,

+31(0)6-28241357.

Of stuur mij een Whatsapp.

Mailen kunt u mij 24/7 op

info@vanderdetails.nl

Bezoekadres: (liefst op afspraak)
Hazenkoog 10B
1822 BS Alkmaar

Postadres:
J.W. van der Noordaatuin 6
1705 HM Heerhugowaard

Omdat ik ook veel op locatie werk en om teleurstelling te voorkomen raad ik u aan van te voren even een afspraak te maken dit kan ook in de avond.

Maandag    10:00 tot 17:30

Dinsdag         9:00 tot 17:30

Woensdag    9:00 tot 17:30

Donderdag   9:00 tot 17:30

Vrijdag           9:00 tot 17:30

Zaterdag & Zondag: Op afspraak

×

Hallo!

Klik op een beschikbare detailer om een gesprek te starten of mail naar info@vanderdetails.nl

 

× Advies nodig?