fbpx

Glascoating

carpro

Glascoating

Optimale bescherming van uw autolak
#Vanderdetails is gespecialiseerd op het gebied van lak-correctie en het aanbrengen van #glascoating. Een glascoating is een coating op basis van Sio2 en wordt aangeduid in de eenheid Mohs. Het is gemaakt om te voldoen aan de hoogste eisen in de professionele autozorg wereld (detailing). Door zijn samenstelling beschermt het de lak met een harde laag en wordt deze kras bestendiger. Ook is de lak makkelijker te onderhouden en schoon te maken. Tevens  biedt de coating een uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals; vogelpoep, zure regen, pekel, maar ook tegen diverse chemicaliën. Traditionele producten zoals wax of sealant zullen beschermen maar zijn vrij snel aangetast. Een glascoating geeft een verharde en complexe structuur wat ervoor zorgt dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes (swirls) minder snel ontstaan. Bij goed onderhoud van de glascoating kan deze een bescherming van 2-3 jaar bieden bij uitstekend onderhoud zelfs nog langer.

CQ-Pro-high-reso-black-

De originele op quartz gebaseerde coating welke de meest recente vooruitgang in nanotechnologie bereikbaar maakt voor #detailing enthousiasten.

CarPro C.Quartz blijft in de voorhoede van de bescherming van automobielen. C.Quartz hecht zich aan verf, glas, metaal en plastic op het niveau van de moleculen, hierdoor vormt het een functioneel (effectief) onderdeel van het oppervlak van het voertuig. Deze coating geeft een harde, glasachtige, waterafstotende afwerkingslaag welke helpt voor een periode van twee jaar het voertuig te beschermen tegen verwering, zonlicht schade, industriële en organische neerslag, zuren, basische stoffen en zouten en schuren door het wassen. Bovendien wordt het wassen van het voertuig makkelijker dan ooit.

carpro c.quartz vanderdetails

Enkel A-merk producten

Waarom VANDERdetails?

Leer meer over mij

Mijn doel is 100% klanttevredenheid. Door middel van professionele service en enkel de juiste producten kan ik dit bereiken.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Geïnteresseerd in één of meerdere van mijn diensten? Maak direct een afspraak.

Vanderdetails
Wilt u uw auto laten polijsten of meer weten? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.
  • Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik zorg ervoor dat de klant altijd 100% tevreden is
  • Professionele detailing verhoogt de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit
WhatsApp Click for WhatsApp