Over VANDERdetails

Mijn naam is Vander (Eric) en ik heb mij toegewijd aan exclusieve autozorg. Wat is begonnen als hobby is nu een bedrijf met passie voor autozorg (#detailing). Ik heb mij toegelegd op het corrigeren en beschermen van de autolak. Door jarenlange ervaring ben ik nu gespecialiseerd in het polijsten; het corrigeren van de autolak. Ook heb ik ruime ervaring opgedaan in het zetten van glascoating’s en gewerkt met diverse coatings zoals Modesta, Brila, Igl, en Opti-coat. Maar ben nu trots applicatie center voor #carpro

  • Ik gebruiken uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Ik ga voor 100% klanttevredenheid
  • Professionele detailing verhoogd de waarde van uw kostbare auto
  • Ik verzorg uw auto van A tot Z
  • Vanderdetails staat voor kwaliteit

carpro c.quartzcarpro

Polijsten en glascoating
C.Quartz glascoating carpro

U kunt uw voertuig zo vaak laten detailen als u wilt. Alleen het polijsten heeft wel een beperkt aantal. Daarom is een goede bescherming na polijsten ook extra belangrijk.

Dit hangt af van de behandeling, maar kiest u bijvoorbeeld voor een WAX dan zal deze om de zoveel tijd of na wassen opnieuw moeten worden aangebracht.

Het beste pakket kunnen wij samen met u samen stellen zo kijken we naar diverse punten om zo zoveel mogelijk uit uw voertuig te kunnen halen.

Na een behandeling is het niet nodig om de auto te wassen, omdat er een beschermlaag is aangebracht. Mocht er een wax of ander zijn aangebracht dan zal na het wassen er weer een nieuwe beschermlaag moeten worden aangebracht.

Quality of Service

Door jaren ervaring en gebruik van de meest professionele gereedschap. Samen met de A-merk produkten uit mijn assortiment zorgt dit voor het beste resultaat wat mogelijk is.

Mijn doel is 100% klanttevredenheid!