Prijzen

Wat kost het? Een vraag die ik vaak gesteld krijg.
Toch is er geen direct antwoord op te geven, dit omdat de prijs afhangt van meerdere factoren.
Ik wil u in deze tabel de prijs enigszins verwoorden om het u zo duidelijk mogelijk te maken bij het samen stellen van een pakket.

Factoren

Een van de meest prijs bepalende factoren is de maten van polijsten en de vorm van bescherming na het polijsten. Polijsten wordt onderschat en helaas gezien als even doen. Om een lak tot 95% perfectie te polijsten, ook de kleine randen en moeilijk te polijsten delen zoals rondingen, gaat al snel in de uren lopen. Het hoeft uiteraard niet tot het laatste krasje eruit is, een ding krijg je er altijd mee terug en dat is glans ongeacht de hoeveelheid krassen die achter blijven. Een simpele berekening als voorbeeld: 2 dagen polijsten 16hr x uurloon = polijstprijs. Zo kan je in percentage kijken in 25%, 50%, 75% en 90%-95% correctie.

Exterieur behandelingen


Prijs indicatie

Voorbehandeling


De lak moet zo goed mogelijk worden gereinigd dit is een belangrijke stap voor het polijst proces. Zo zal de lak niet alleen intens worden gereinigd maar ook een iron en teer behandeling krijgen. Na het drogen met lucht en MF doeken, zal de lak gekleid worden dit proces haalt het micro vuil uit de poriën van de lak wat aantoonbaar te zien is op de vaak witte klei.


€105,-

Polijsten

VDPS I (+- 12 uur)


Een polijst sessie die zal zorgen voor een correctie van de lichte oppervlakkige krassen en zorgt voor meer glans en reflectie.€650,-

VDPS II (+- 20 uur)


Lichte oppervlakkige krassen worden gecorrigeerd maar ook de diepere krassen zullen worden afgevlakt of zelfs helemaal kunnen worden verwijderd, wat zal zorgen voor nog meer glans en reflectie.


€1090,

VDPS III (+- 30 uur)


Het beste op het gebied van polijsten, en zal zorgen voor een correctie van 90+% er word niet alleen grof gepolijst maar ook medium, fijn en ultrafijn. Met als eind resultaat een fabriek ’s nieuwe lak met een glans als nooit tevoren.

€1.635,

Glascoating

CARPRO C.Quartz PRO 2020


Een PRO lijn glascoating welke in 2 lagen zal worden aangebracht ter bescherming van de gepolijste lak. Met certificaat en 3 jaar garantie vanuit Carpro.€475,-

CARPRO C.Quartz UK 3.0 


Een coating uit de non pro lijn van Carpro, ook deze word in 2 lagen opgezet. Een coating zonder garantie goed voor +- 2 jaar bescherming.


€245,-

Carpro C.Quartz Gliss


Een topper maar als stand alone in 1 laag aangebracht ook goed voor een jaar bescherming.


€115,

Velgen laten reinigen en coaten


De velgen zullen worden gedemonteerd, intens gereinigd en van de binnen en de buitkant  worden voorzien van een speciale velgen coating.

€175,-

Interieur:

Ook weer zo’n punt die je zo gek kan maken als je wilt. Alle stoelen eruit, karpet diep reinigen, leer reinigen en voeden met een crème of beschermen met een coating. Stoffen bekleding diep reinigen en beschermen. Of laat u het bij de standaard behandeling; stof vrij afnemen en stofzuigen. Ramen binnen en buiten nemen wij standaard mee in een behandeling.

 

Slot:

Uit de tekst begrijpt u dat een prijs op voorhand niet 1,2,3 te bepalen is en afhangt van uw specifieke wensen en budget. Maar of u nu bij ons komt voor 1 daagse behandeling of voor de complete detail behandeling, wij zullen altijd het hoogst haalbare uit uw budget halen en doen hier geen concessies in.

 

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem direct contact met ons op of stuur een mail via onderstaand formulier en ik kom zo spoedig mogelijk met een reactie.

    ×

    Hallo!

    Klik op een beschikbare detailer om een gesprek te starten of mail naar info@vanderdetails.nl

     

    × Advies nodig?