Tesla Model 3 behandeling

Bescherm uw Tesla Model 3 

Vooruitstrevend is de techniek van Tesla, met verborgen geinige voice commands veel al komend uit films dit omdat Elon Musk hier een groot hart voor heeft. Updates, openen, vergrendelen, starten allemaal met een druk op de smartphone zo uitgevoerd.

Maar helaas staat de Tesla niet bekend om zijn perfecte afwerking en dan nog maar te spreken over het spuitwerk en de boterzachte lak.  Waar je bij de S werd ontvangen met champagne en kaviaar, is met de Model3 de app en een parkeer plaats vol met Tesla’s tegenwoordig het ontvangst comité. En zoeken maar… Ik spreek vele klanten hierover en zuig ze niet uit de duim. Over after care maar niet te spreken.

Buiten dat zien ze er super uit met zijn bijzondere vorm, het geminimaliseerde dashboard bestaande uit enkel zijn enorme touchscreen. Maar ook mede door zijn nog gunstige bijtelling van 4% en de tot nu toe grootste range in zijn klasse +- 400 km. Is de Tesla Model 3 daarom ook een enorme hit onder de lease rijders. We kennen dit ook nog wel van de Mitsubishi Outlander.

 Wat doe ik?

Er is een ware rage op het gebied van het verfraaien van de Tesla Mode l3 denk aan het ramen tinten het deleten van het chrome maar ook  wrappen, de-badging, verlagen en gaat u maar door. Alles om de Model 3 naar eigen hand te zetten.Het meeste is onder mijn dak te verwezenlijken, maar mijn passie zit in het polijsten en aanbrengen van een optimale bescherming in de vorm van glascoating. En uw Tesla Model 3, S of X naar mooier dan nieuwstaat te brengen.

Speciaal voor de Model 3 heb ik het volgende pakket samengesteld en is tot stand gekomen na de vele model 3 die reeds voor u zijn behandeld.

 Behandeling Tesla Model 3

  • Intensief voor reinigen  pre-wash, Foam en hand wash, iron, tar en kleien
  • Polijsten in 1,5 tot 2 dagen word de lak gecorrigeerd naar hoogglans
  • Coating de lak word voorzien van 2 lagen coating
  • Velgen worden binnen en buiten gereinigd en voorzien van een coating
  • Remklauwen worden gereinigd ontvet en gecoat
  • Voorraam word behandel met Glassparency voor helder zicht tijdens regen
  • Interieur word uitgezogen en afgenomen (leer behandeling optioneel)
  • Kunststof randen worden voorzien van een coating
  • Duur van de behandeling 4-5 dagen inclusief droogtijd van 48hr

 

Prijs € 1295,- exclusief 21% btw

** Tesla model 3 niet ouder dan 2 maanden

WhatsApp WhatsApp